Vindecare prin Iubire. Un proiect Cărțile Maestrului Interior
Cărți editura Elena Francisc
Toate cărţile din editura Elena Francisc
Relaţia cu tine - baza relației cu copilul tău

Relaţia cu tine - baza relației cu copilul tău


Pentru adult, relaţia cu altă persoană nu poate constitui calea de a modifica stima de sine. Dacă te bazezi pe altul să te facă să ai o părere bună despre tine însuţi, înseamnă că depinzi de acea persoană şi eşti vulnerabil şi pândit de riscul pierderii valorii personale, dacă acea persoană ar pleca din viaţa ta. Acceptarea şi aprobarea din partea altcuiva nu constituie o temelie solidă a valorii personale.

mai mult


Ken Wilber, o scurtă introducere

Ken Wilber, o scurtă introducere


„O scurtă istorie a tuturor lucrurilor” este una dintre cele mai populare cărți pe care le-am scris vreodată, ceea ce mă bucură, deoarece cuprinde mare parte din viziunea integratoare pe care am încercat să o dezvolt. Termenul de „integrator” semnifică faptul că viziunea mea încearcă să înglobeze cât mai multe adevăruri cu putință, din cât mai multe discipline – de la Orient la Occident, de la premodern la modern și postmodern, de la științele reale ale fizicii până la delicatele științe ale spiritualității...

mai mult


Cum iau naștere granițele

Cum iau naștere granițele


Natura nu are în sine nimic din lumea aceasta nebună a graniţelor; în natură nu există ziduri sau îngrădituri. Şi totuşi noi trăim cufundaţi aproape complet într-un Univers al limitelor, al graniţelor şi al zidurilor, o lume a închistărilor şi a conflictelor. Dar dacă unicul nostru sine real este conştiinţa unitară, cum de par să existe şi alte niveluri ale conştiinţei? Ce anume a dat naştere acestor variate trepte ale identităţii noastre?

mai mult

Pachet de cărți Vindecare prin Iubire